Răspuns :
Răspuns:
12 /7×(radical 16-1 /90 - 6/3radical 6) =
12/7×(radical15/90-2/radical6)=
12/7(radical 15/90- radical6/3)=
12/7×radical15/90-4radical6/7= 12/7×1/radical6=
12/7radical 6- 4radical6 /7 = 2radical6 /7 -4 radical6 /7 = 2radical6/7
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.