Răspuns :
Explicație pas cu pas:
Sper ca ți am fost de folos
![Vezi imaginea Cipigamerhqp8qbc4](https://ro-static.z-dn.net/files/dc2/7d6c902ab352a288a961665240db67b4.jpg)
![Vezi imaginea Cipigamerhqp8qbc4](https://ro-static.z-dn.net/files/dca/18cc739c28bf2a4d21d54558bf88a6d1.jpg)
Răspuns:
2×[2²-2×(3⁵:3³-6):6]-2²⁰¹¹:2²⁰⁰⁹=2x[2²-2x(3²-6):6]-2²=2x[2²-2x(9-6):6]-2²=
2x(4-2x3:6)-4=2x(4-6:6)-4= 2x(4-1)-4=2x3-4=6-4=2
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.