Răspuns :
Răspuns:
4x^2-9-3(x^2+x-x-1)-4x-14=
4x^2+9-3x^2-3x+3x+3_4x-14=
X^2-4x
2x^2+1+x^2-6x+6x-36-3x^2+4=-31
Exercițiile se rezolva cu formula de calcul prescurtat !
(a +b) la a 2 a = a la a 2 a + 2ab + b la a 2 a
(a-b) la a 2 a = a la a 2 a - 2ab +b la a 2 a
(a+b)(a-b) = a la a doua - b la a 2 a
(a +b) la a 2 a = a la a 2 a + 2ab + b la a 2 a
(a-b) la a 2 a = a la a 2 a - 2ab +b la a 2 a
(a+b)(a-b) = a la a doua - b la a 2 a
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.