Răspuns :
Răspuns: 693
Explicație pas cu pas:
63 × 11 = 63 × ( 10 + 1 ) = 63×10 + 63×1 = 630 + 63 = 693
→ am scris al doilea factor ca sumă de zeci și unități
→ am folosit distributivitatea înmulțirii: am înmulțit fiecare termen al sumei cu 63
→ am însumat produsele
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.