Răspuns :
Răspuns:
deci avem ab(2) + ba(2) =6
ab(2) =a*2 la puterea 1 + b*2 la puterea 0
=2a + b
ba=b*2 la puterea 1 + a*2 la puterea 0
=2b + a
3a + 3b = 6
daca a este 1, b va if 1 , daca a este 0 , b va fi 2 , daca a este 2, b va fi 0.
sper că am ajutat =)
Explicație pas cu pas:
am rezolvat car este ab la baza 2 și ba la baza 2, le-am adunat și ne-am gândit la variante, dacă nu ai fost învățat așa îmi pare rău =(
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.