Răspuns :
Răspuns:
=625:[125-25×(5-1)]
=625:(125-25×4)
=625:(125-100)
=625:25
= 25
Răspuns:
25
Explicație pas cu pas:
625 = 25•25= 5²•5²= 5⁴
125= 5³
25= 5²
5⁰=1
5⁴:[ 5³- 5²• ( 5- 1)]=
= 5⁴:(5³-5²•4)=
= 5⁴: ( 125- 100)=
=625: 25= 25
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.