Răspuns :
Răspuns:
0
Explicație pas cu pas:
Bună!
[tex]\sqrt{216} + \sqrt{96} - \sqrt{600} =[/tex]
→→ scoatem factorii de sub radical
[tex]6\sqrt{6} + 4\sqrt{6} - 10\sqrt{6} =[/tex]
[tex]10\sqrt{6} - 10\sqrt{6} =[/tex]
[tex]0[/tex]
Baftă şi sper că ai înţeles! (•ㅅ•)
Răspuns:
√216+√96-√600=√(36·6)+√(16·6)-√(100·6)=6√6+4√6-10√6=0
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.