👤

(2 la putera 0 +2 la putetea1 +2 la puterea2 ) la puerea 9÷ 7 la puterea7 -7 la putera 2 = ?​

Răspuns :

Răspuns:

0

Explicație pas cu pas:

(2^0+2^1+2^2)^9:7^7-7^2=

=(1+2+4)^9:7^7-7^2=

=7^9:7^7-7^2=

=7^2-7^2=

=0

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari