👤

2 radical din 3 + 5 radical din 3 - 4 radical din 3 =

Răspuns :

Răspuns:

3 radical din 3

Explicație pas cu pas:

2+5=7-4=3

Răpsuns: 3 radical din 3

Explicație:

[tex]2 \sqrt{3} + 5 \sqrt{3} - 4 \sqrt{3} = [/tex]

[tex](2 + 5 - 4) \sqrt{3} = [/tex]

[tex]3 \sqrt{3} [/tex]

Sper că te-am ajutat:)

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari