Răspuns :
Mai întâi trebuie sa știm formula
(a+b)(a-b) = a la puterea a 2 - b la puterea a 2 deci rezulta
4 radical din 3 + 2 radical din 2 totul la a doua ori (4 radical din 3 - 2 radical din 2 ) la a doua = 16 ori 3 - 4 ori 2 = 48-8= 40
(a+b)(a-b) = a la puterea a 2 - b la puterea a 2 deci rezulta
4 radical din 3 + 2 radical din 2 totul la a doua ori (4 radical din 3 - 2 radical din 2 ) la a doua = 16 ori 3 - 4 ori 2 = 48-8= 40
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.