Răspuns :
(3x-11):2+12=20
(3x-11):2=20-12
(3x-11):2=8
3x-11=8•2
3x-11=16
3x=16+11
3x=27
X=27:3
X=9
(3x-11):2=20-12
(3x-11):2=8
3x-11=8•2
3x-11=16
3x=16+11
3x=27
X=27:3
X=9
Răspuns:
(3x-11):2=20-12
= 8
3x-11=8x2
3x-11=16
3x=16+11
3x=27
x=9
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.