Răspuns :
[tex] 3 \sqrt{18} x - 7 \sqrt{32} x + 4 \sqrt{72} x - 2 \sqrt{50} x + 3 \sqrt{8} = - 19 \sqrt{2} x + 24 \sqrt{2} x - 2 \sqrt{50} x + 6 \sqrt{2} = 5 \sqrt{2} x - 2 \sqrt{50} x + 6 \sqrt{2} = \sqrt{2} (5x - 10x + 6) = \sqrt{2} ( - 5x + 6)[/tex]
sau
[tex] = 9 \sqrt{2} x - 28 \sqrt{2} x + 24 \sqrt{2} x - 10 \sqrt{2} x + 6 \sqrt{2} = - 5 \sqrt{2} x + 6 \sqrt{2} [/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.