Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
√24 - √54 + √(600) = 2√6 - 3√6 + 10√6 = -√6 + 10√6 = 9√6
______________________________________________
√24 = √(4×6) = √4×√6 = 2√6
√54 = √(9×6) = √9 ×√6 = 3√6
√(600) = √(100×6) = √100 × √6 = 10√6
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.