Răspuns :
√4-2√3= √4-√12
A=4
B=12
C²=A²-B= 16-12=4 ⇒C=2
√(4+2)/2- √(4-2)/2= √6/2 -√2/2= √3-1
A=4
B=12
C²=A²-B= 16-12=4 ⇒C=2
√(4+2)/2- √(4-2)/2= √6/2 -√2/2= √3-1
√4-2√3= √4-√12
A=4
B=12
C²=A²-B= 16-12=4 ⇒C=2
√(4+2)/2- √(4-2)/2= √6/2 -√2/2= √3-1
A=4
B=12
C²=A²-B= 16-12=4 ⇒C=2
√(4+2)/2- √(4-2)/2= √6/2 -√2/2= √3-1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.