👤

Rezolvați folosind metoda mersului invers ecuatia: f) 1+{2•[3+(x-4)•5]:6}•7=8​

Răspuns :

Explicație pas cu pas:

1+{2•[3+(x-4)•5]:6}•7=8/-1

{2•[3+(x-4)•5]:6}•7=7/:7

2•[3+(x-4)•5]:6=1/•6

2•[3+(x-4)•5]=6/:2

3+(x-4)•5=3/-3

(x-4)•5=0/:5

x-4=0/+4

x=4

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari