Răspuns :
Salut,
a + b -- (b + c) = 50 -- 40, adică:
a + b -- b -- c = 10, adică:
a -- c = 10.
A fost greu ?
Green eyes.
Explicație pas cu pas:
Trebuie sa scazi cele 2 expresii și îți rămâne a - c=10
![Vezi imaginea Vioteo24](https://ro-static.z-dn.net/files/df8/0b5f65ae1a1a988555ee96f353d18420.jpg)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.