Răspuns :
[tex]\displaystyle\bf\\\Big(2^7\times3^5\Big)^2:\Big(2^{13}\times3^9\Big)+1+1=\\\\\\=\frac{2^{7\times2}\times3^{5\times2}}{2^{13}\times3^9}+2=\\\\\\=\frac{2^{14}\times3^{10}}{2^{13}\times3^9}+2=\\\\\\2^{14-13}\times3^{10-9}+2=2^1\times3^1+2=2\times3+2=6+2=\boxed{\bf8}[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.