Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a + b = 48
a) a + ( b + 12 ) = ( a + b ) + 12 = 48 + 12 = 60
→ adunarea este asociativă: rezultatul este acelaşi, indiferent cum grupez termenii
b) ( a + 7 ) + ( b + 5 ) = ( a + b ) + ( 7+ 5 ) = 48 + 12 = 60
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.