Răspuns :
Răspuns:
1
Explicație pas cu pas:
mai întâi (a+b) la -1 este egal cu 1 supra (a+b), si dai factor comun pe 1/(a+b) și vine (a+b)×1/(a+b).. se simplifică a+b cu a+b, și iți dă rezultatul 1
Răspuns:
formula a⁻ⁿ=1/aⁿ
a·1/(a+b)¹ + b·1/(a+b)¹=a/(a+b)+b/(a+b)=a+b/(a+b)=1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.