Răspuns :
Răspuns:
p=(4+1) (2×4+11)-(3×4-7)
p=5×(8+11)-(12-7)
p=5×19-5
p=95-5
p=90
p=(9+5) (2×9-4) (3×9+3)
p=14×(18-4) (27+3)
p=14×14×30
p=5 880
Explicație pas cu pas:
La prima am inlocuit x cu 4 si am rezolvat
La a doua am inlocuit y cu 9 si am rezolvat
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.