👤

1. Calculează: 7 • [10+(-3)•5-(-11)] + 53.​

Răspuns :

Răspuns:

=7x(10-15+11)+53

=7x6+53

=42+53

=95

Explicație pas cu pas:

Răspuns:  

=95

Explicație pas cu pas:

7*[10+(-3)*5-(-11)]+53=

7*(10-3*5+11)+53=

7*(10-15+11)+53=

7*(-5+11)+53=

7*6+53=

42+53=95

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari