Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(-3)×(-5)+14:(-7) = 15 - 2 = 13
[tex]\left(-3\right)\times \left(-5\right)+14\div \left(-7\right)=13[/tex]
[tex]\left(-3\right)\times \left(-5\right)+14\div \left(-7\right)[/tex]
[tex]=15+14\div \left(-7\right)[/tex]
[tex]=15-2 = 13[/tex]
Sper că te-am ajutat!
Succes!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.