Răspuns :
Răspuns:
[(36×2+15×7)-(40×2-78)×5]=
[(72+15×7)-(40×2-78)×5]=
(87×7)-(40×2-78)×5=
(609-40×2-78)×5=
(569×2-78)×5=
(1.138-78)×5=
1.060×5=
=5.300.
[36•2+15•7)-40•2-87)•5]=
=[(72+105)-80-87)•5
=(187-80-87)•5
=10-5
=5
=[(72+105)-80-87)•5
=(187-80-87)•5
=10-5
=5
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.