Răspuns :
Răspuns:
[(n/-3)+(-15)]X2= -36
(n/-3)-15= -36/2
(n/-3)-15= -18
n/-3= -18+15
n/-3= -3
n= -3x(-3)
n= 9
Când trecem numerele după egal, se schimba semnul.
Fie a-numarul
[a:(-3)+(-15)]×2= -36
a:(-3)-15= -36:2
a:(-3)-15= -18
a:(-3)= -18+15
a:(-3)= -3
a= -3×(-3)
a=9
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.