Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f(x) = 3 - x
A(abscisa, ordonata)
notam ordonata cu a
abscisa = 2a (dublul prdonatei)
A(2a, a)
f(2a) = a
3 - 2a = a
3 = 2a + a
3 = 3a
a = 3 : 3 = 1
A(2, 1)
Răspuns:
poza
Explicație pas cu pas:
vezi poza atasata!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.