Răspuns :
a = 4³ - 5² = 64 - 25 = 39.
b = { [ ( 3² - 2² )² + 2³ - 1 ] : 2² } : 2².
b = { [ ( 9 - 4 )² + 8 - 1 ] : 4 } : 4.
b = { [ 5² + 7 ] : 4 } : 4.
b = [ ( 25 + 7 ) : 4 ] : 4.
b = ( 32 : 4 ) : 4.
b = 8 : 4 = 2.
a^b = 39², b^a = 2³⁹.
b = { [ ( 3² - 2² )² + 2³ - 1 ] : 2² } : 2².
b = { [ ( 9 - 4 )² + 8 - 1 ] : 4 } : 4.
b = { [ 5² + 7 ] : 4 } : 4.
b = [ ( 25 + 7 ) : 4 ] : 4.
b = ( 32 : 4 ) : 4.
b = 8 : 4 = 2.
a^b = 39², b^a = 2³⁹.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.