Răspuns :
Răspuns:
a = 3
b = 2
Explicație pas cu pas:
modul [ 3 - 3[tex]\sqrt{2}[/tex]] = 3[tex]\sqrt{2}[/tex] - 3
a[tex]\sqrt{2}[/tex] + b = 3[tex]\sqrt{2}[/tex] - 3 + 5
a[tex]\sqrt{2}[/tex] + b = 3[tex]\sqrt{2}[/tex] + 2
prin identificare
a = 3
b = 2
a√2+b=|3-3√2|+5
a√2+b=3√2-3+5
a√2+b=3√2+2
a=3
b=2
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.