Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a) (a+b) :23 = (37+9) :23 = 46:23 = 2
b) (a-b) : (10-2-4) = (37-9) : (10-2-4) = 28:2=14
c) 37:9 = 4 rest 1 deci restul este 1
a) (a+b):23=
=(37+9):23=
=46:23=2
b) (a-b):(10-2-4)=
=(37-9):(8-4)=
=28:4=7
c) 37:9=4 rest 1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.