Răspuns :
[46+2•(48-3•15)]•[72-2•(5•6-7)] =
[46+2•(48-45)]•[72-2•(30-7)] =
(46+2•3)•(72-2•23) =
(46+6)•(72-46) =
52•26 = 1352
Sper că te-am ajutat! ❤
Răspuns:144 si 1610
Explicație pas cu pas:
[48x(48-45)][70x(30-7)]
48x3(70x23)
144 1610
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.