Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2. f(1) = 1²- 3*1+ 1 = 1 - 3 + 1 = -1
f(2)= 2² - 3*2 + 1 = 4 - 6 + 1 = -1 ⇒ f(1)=f(2)
3. x²-21=4
x²-21-4=0
x²=25 ⇒ x = ±5
5. M - mijlocul lui [AB] ⇒ Xm=(Xa+Xb)/2=(4+0)/2 = 2
Ym=(Ya+Yb)/2=(8+4)/2 = 6 ⇒ M(2/6)
2. x0y = x+2y+1
a) 1 ο (-1)= 0 ⇒ 1+2(-1)+1=0 (A)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.