Răspuns :
Salut!
(-2) * (15*2 - 30:7) - 99 : (-11)=
(-2) * (30 - 4,28) + 9=
(-2) * 25,72 +9=
-51,44 + 9=
= -42,44
Succes!
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(-2) *(15*2 -30:7) - 99: (-11)
= (-2)*(30 - 30/7) + 9
= (-2)*(210/7 - 30/7) + 9
= (-2)*180/7 + 9 = -360/7 + 63/7 = -297/7
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.