Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
A(0; 12) și B(-5; 0).
[tex]AB=\sqrt{(x_B-x_A)^2+(y_B-y_A)^2}=\sqrt{(-5-0)^2+(0-12)^2}=\sqrt{25+144}=\sqrt{169}=13[/tex]
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
d = √[(-5 - 0)^2 + (0 - 12)^2] = √(25 + 144) = √169 = 13
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.