Răspuns :
Salut.
a + 49 - 27 = 60
a + 49 = 60 + 27
a + 49 = 87
a = 87 - 49
[tex]\boxed{a=38}[/tex]
- Lumberjack25
Răspuns:
60+27=87
87-49=38
deci a=38
Explicație pas cu pas:
mai intai am scapat de 27 prin adunarea de mai sus
apoi am scapat si de 49 prin scaderea de mai sus
apoi nu am mai avut ce scadea sau aduna deci numarul final adica a este 38
sper ca te am ajutat :D
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.