Răspuns :
....................................................................
rad16 - rad32 + rad18 + rad 2 - 2^2 =
4 - 4rad2 + 3rad2 + rad2 - 4 =
- 4rad2 + 3rad2 + rad2 =
( - 4 + 3 + 1 )rad2 =
0rad2 = 0
4 - 4rad2 + 3rad2 + rad2 - 4 =
- 4rad2 + 3rad2 + rad2 =
( - 4 + 3 + 1 )rad2 =
0rad2 = 0
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.