👤

f:R→R, f(x)=3x-1
Calculați (f°f)(1)


Răspuns :

Răspuns:

5

Explicație pas cu pas:

f:R→R, f(x)=3x-1

f(f(x))=3(3x-1)-1=9x-3-1=9x-4

f(f(1))=9-4=5

         Bafta!!

------------------------------

Vezi imaginea Voden
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari