Răspuns :
Răspuns:
31, 62, 93
Explicație pas cu pas:
a = 3b
a diferit de zero => b diferit de zero
a, b € { 1,2,3....9}
b = 1 => a = 3 * 1 => a = 3 => ab = 31
b = 2=>a = 3 * 2 => a = 6 => ab = 62
b = 3 => a = 3 * 3 => a = 9 => ab = 93
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.