Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a+b=29 => a=29-b
a-b=17
29-b-b=17
-2b=17-29
-2b=-12
b=-12/-2
b=6
a=29-6
a=23
Răspuns:
[tex]a+b = 29\\\\a-b=17\\\\a+b+a-b=29+17\\\\2a= 46\\\\\boxed{a = 23}\\\\23+b = 29\\\\b= 29-23\\\\\boxed{b=6}[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.