Răspuns :
Răspuns:
= 40 + 3 x { 36 : 9 + 3 x [ 50 + 3 x ( 400 : 8 – 98 : 2)]}
= 40 + 3 x { 4 + 3 x [ 50 + 3 x ( 50 – 49)]}
= 40 + 3 x { 4 + 3 x [ 50 + 3 x 1]}
= 40 + 3 x { 4 + 3 x [ 50 + 3]}
= 40 + 3 x (4 + 3 x 53)
= 40 + 3 x (4 + 159)
= 40 + 3 x 163
= 40 + 489
= 529
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.