Răspuns :
A = {-1; 0; 1; 2; 3}
B = {-3; -2; -1; 0; 1; 2; 3; 4; 5}
x → y
y = -2x + 3
Pentru x = -1 ⇒ y = -2·(-1) + 3 = 2 + 3 = 5
Pentru x = 0 ⇒ y = 0 + 3 = 3
....
a)
x | -1 0 1 2 3 |
y | 5 3 1 -1 -3 |
b) În prima imaginea atașată
c) În a doua imagine atașată.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.