Răspuns :
Răspuns:
P = 90 m
P = 2×(L+l)
a) l = 17 m
90 m = 2×(L+17 m)
90 m = 2L + 34 m
2L = 90 m - 34 m
2L = 56 m
L = 56 m / 2
L= 28 m
b) L = 24 m
90 m = 2×(24 m + l)
90 m = 48 m × 2l
2l = 90 m - 48 m
2l = 42 m
l = 42 m / 2
l= 21 m
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.