Răspuns :
Explicație pas cu pas:
(3+ radical din 2) (3- radical din 2) :7+ (radical din 2)² =
[3² - (radical din 2)²] :7 + 2 =
(9-2):7 +2 =
7 : 7 + 2 =
1 + 2 = 3
Sper ca te-am ajutat!
Răspuns:
3
Explicație pas cu pas:
Explicatia pas cu pas este in imaginea alaturata
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.