3.(1-x)(1+x) paiii pt ca intre cele 2 paranteze este inmultire se face: 3.(1laput2 -xla put 2) (este minus deoarece minus inmultit cu pkus face minus sunt niste reguli ) 3.(1-xla put2)=3-3xla put 2= -3xlaput2= -3/.(-1)=3xlaput2=3/:3=>xlaput2=1=>x = 1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.