Răspuns :
Răspuns:
10
Explicație pas cu pas:
(56:7+36:6+26):(8×5:4+42:6-13)=
(8+6+26):(40:4+7-13)=
(14+26):(10+7-13)=
40:(17-13)=
40:4=
10
Răspuns:
(56:7+36:6+26):(8×5:4+42:6-13)=
(8+6+26):(40:4+7-13)=
(14+26):(10+7-13)=
40:(17-13)=
40-4=
10
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.