Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Presupun ca asa e corect
[tex]\sqrt[3]{x+2} -2=0[/tex]
[tex]\sqrt[3]{x+2} =2[/tex]
Ridici ecuatia la puterea 3
[tex](\sqrt[3]{x+2})^3 =2^3[/tex]
x+2=8
x=8-2
x=6
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
ca sa fie solutii in R ⇒x≥0
∛x+2-2=0 x=0
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.