Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a+b+c=625
b-a= 2
b-c= 12
a = b - 2
c = b - 12
b - 2 + b + b - 12 = 625
3b = 625 + 2 + 12 = 639
b = 639 : 3 = 213
a = 213 - 2 = 211
c = 213 - 12 = 201
a=b-2
c=b-12
b-2+b+b-12=625
3b-14=625
3b=639
b=213
a=211
c=201
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.