Răspuns :
Răspuns:
În secvența " Unii o bănuiesc că o fi găsit vreo comoară...alții că umblă cu farmece. Odată au vrut s-o calce tâlharii...S-au apucat să-i spargă ușa. Unul dintre ei, ăl mai voinic, un om cât un taur, a ridicat toporul și când a tras cu sete, a picat jos. L-au ridicat repede! Era mort...Frate-său a dat să vorbească, dar n-a putut - amuțise." , raportul dintre realitate și magie îl reprezintă îmbinarea acestora în echilibru,fiind prezente atât trăsături realiste precum personajele : flăcăii și soția lui Mânjoală; indicii de spatiu fiind , de asemenea, reale, cât și trăsături fantastice : motivul comirii.
În concluzie opera " La hanul lui Mânjoală " de I.L. Caragiale prezintă îmbinarea realității cu fantasticul prin acțiune și personaje.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Limba română. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.