Răspuns :
= 4x la a 2-a - 4x + 1 - 2(x la a 2-a + x - 2x - 2) - (x la a 2-a + 2x + 1)
= 4x la a 2-a - 4x + 1 - 2x la a 2-a - 2x + 4x + 4 - x la a 2-a - 2x -1
= x la a 2-a - 4x + 4 este formula
asta inseamna ca este =(x -2) totul la a 2-a
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.