Răspuns :
Răspuns:
f(-6)+f(0)+f(12)= -9+ (-3)+ 9= -9- 3+ 9= -3
Explicație pas cu pas:
f(-6)=-6-3= -9
f(0)=0-3= -3
f(12)=12-3= 9
f(-6) = -6-3= -9
f(0)= 0-3= -3
f(12)= 12-3= 9
Adunarea
(-9)+(-3)+9 = 3
f(0)= 0-3= -3
f(12)= 12-3= 9
Adunarea
(-9)+(-3)+9 = 3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.