Răspuns :
x-3 supra 2 = x+x-21 supra 3 ⇒ x-3 supra 2 = 2x- 2 supra 3
Facem produsul mezilor= produsul extremilor ⇒ 2(2x-2 ) = 3(x-3) ⇒ 4x-4 = 3x-9 ⇒ 4x-3x = -9+4 ⇒ x = -5
Facem produsul mezilor= produsul extremilor ⇒ 2(2x-2 ) = 3(x-3) ⇒ 4x-4 = 3x-9 ⇒ 4x-3x = -9+4 ⇒ x = -5
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.