Răspuns :
531 - 6x = 453
⇔ 531 - 453 = 6x
⇔ 78 = 6x
⇔ 6x = 78
⇔ x = 78/6
⇔ x = 13
[tex]\it 531-6x=453 \Leftrightarrow 531=453+6x \Leftrightarrow 453+6x=531 \Leftrightarrow 6x=531-453 \Leftrightarrow\\ \\ \Leftrightarrow 6x=78 \Leftrightarrow x=78:6 \Leftrightarrow x=13[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.